ŞIRNAK / CİZRE - Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu Ortaokulu

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Nis

Yılın etik okulu projesi kapsamında bu ay öğrencilerimizle beraber okulumuzun bahçesine geleceğe nefes olmak için fidan dikimini  gerçekleştirdik.

Şbt

Yılın Etik Okulu projesi kapsamında bu ay öğrencilerimizle birlikte okulumuzun çevresindeki sokak kedileri için kedi evleri yerleştirdik. Mamalarının ve sularının bittikçe yenilenmesi için öğrencilerimize sorumluluk verdik. Merhametli ve çevreye duyarlı nesiller yetişmesini umut ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma pano hazırlama yarışmasında Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu İlkokulu birinci olmuştur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında...

1-Çatı kattan bodrum kata kadar,sınıflar, lavabolar,merdivenler,koridorlar tüm okul hijyenik maddeler ile yıkanmış ve dezenfekte edilmiştir

2-Tüm sınıf penceleri onarılmış,tüm perdeler yıkanmıştır.

3-Tüm öğrenci sıra-masaları temizlenmiş,dezenfekte edilmiştir.

4-Elektrik tesisatı onarılmış ve yenilenmiştir.

5-Okul su sistemi onarılmış ve yenilenmiştir.

6- Öğrencilerimizi güneş ve yağmurdan koruyacak bahçe çardağı alt taban fayansı yapılmış ve çardak tamamlanmıştır.

7- Tüm sınıflarımız boyanmıştır.

Tem

Okulumuz bahçesine Kamelya kurma çalışmaları tamamlanmıştır. Okulumuza hayırlı olsun.